ТОРІК ПРАЦІВНИКИ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ ПОНАД 313 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ЛІКАРНЯНИХ

Упродовж 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області спрямувало на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності понад 313 мільйона гривень.
Видатки управління  на фінансування лікарняних у разі хвороб (у тому числі на COVID-19), травм, догляду за хворими рідними, самоізоляції тощо зросли на 68 мільйонів гривень, порівняно з 2020 роком.
Такий рівень зростання пов’язаний, у першу чергу, із поширенням коронавірусної хвороби – за підсумками минулого року суттєво збільшилась кількість днів, які працюючі провели на лікарняних. Зокрема, у січні–листопаді 2021 року управляння прийняло на оплату 873,5 тисяч днів лікарняних, що на 16,5% більше, ніж за відповідний період 2020 року.
З’ясувати, чи вже було профінансовано ваш е-лікарняний, можна в онлайн – інформації про стан фінансування лікарняних і декретних допомог, яка щоденно оновлюється у телеграм-каналі https://t.me/socialfund.
Щоб дізнатись дату фінансування, потрібно знати точну дату подання роботодавцем заяви-розрахунку за е-лікарняним – не втрачайте зв’язок і цікавтесь станом оформлення заяви. Уточнити дату можна також у відділенні Фонду. Для цього у кожному обласному управлінні створено окремі гарячі лінії: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/968493.
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області