Фонд запустив багатоканальну Лінію соціальної довіри

 

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ

 

вул. Боричів Тік, 28, м. Київ, 04070, тел. +38 (044) 206-14-35, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

31.03.2020

 Фонд запустив багатоканальну Лінію соціальної довіри

Фонд соціального страхування України запускає Лінію соціальної довіри 0‑800‑501‑892.

Спільно із Міністерством соціальної політики, Урядом, за підтримки Офісу Президента, разом з Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, Інститутом психіатрії КНУ імені Тараса Шевченка ми починаємо роботу з підтримки українців у час, коли ми всі об’єднуємось для боротьби із поширенням коронавірусної інфекції.

Понад ста операторів, серед яких працівники Фонду соціального страхування України, волонтери та професійні психологи нададуть усю необхідну інформацію: стан фінансування допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги по вагітності та пологах, особливості виплат за лікарняними у період накладеного карантину, додаткові виплати від Фонду на час пандемії тощо.

Якщо людині потрібна психологічна підтримка, аби впоратись із тривожністю та стресом через надзвичайну ситуацію – їй допоможуть кваліфіковані оператори з багаторічним досвідом роботи у галузі психічного здоров’я.

Гуртуємось, аби допомагати один одному.

Лінія соціальної довіри ФССУ: 0-800-501-892.

 

Пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

www.fssu.gov.ua

 

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області