Ефективне використання коштів Фонду

 Начальник Глухівського відділення УВД ФСС України у Сумській області Лариса Забара провела робочу зустріч з лікарями КНП «ЦПМСД Глухівського району» Глухівської районної ради.

В ході розмови з медичними працівниками були опрацьовані нормативні документи які стосуються видачі листків непрацездатності застрахованим особам, а також питання щодо посиленого контролю за обґрунтованістю видачі та продовженням листків непрацездатності. Лариса Забара проінформувала присутніх, що Глухівське відділення ФСС щомісячно проводить аналіз витрат на виплату допомоги по тимчасовій непрацездатності, яким виявлено, щомісячне збільшення листків непрацездатності.

«Сьогодні, ми всі повинні працювати над покращенням якості надання соціальних послуг у взаємовідносинах «заклад охорони здоров’я – працівник(роботодавець) – Фонд» у питаннях застосування законодавства про соціальне страхування щодо оформлення документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, та призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності» - зауважила Лариса Забара.

Головним напрямом діяльності Фонду є надання гарантованих державою матеріального забезпечення та медико-соціальних послуг застрахованим особам, потерпілим на виробництві, внаслідок професійних захворювань та членам їх сімей. Виконання цієї відповідальної місії, насамперед, залежить від ефективного використання коштів Фонду.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області