СТВОРЮЄМО ГРОМАДСЬКУ РАДУ

Постановою Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» передбачено утворення громадських рад при органах місцевого самоврядування, до складу яких обираються представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних та творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних ЗМІ та інших непідприємницьких структур, легалізованих відповідно до законодавства України.

При виконавчому комітеті Глухівської міської ради створено ініціативну групу (Балицька М.О., Васильєва М.І., Громак Л.А., Коваленко О. М., Савенко Т.І.), яка приймає документи для участі в установчих зборах по створенню нової громадської ради. Бажаючим необхідно надати: заяву в дозвільній формі; підписану уповноваженою особою керівного органу  громадської структури; рішення керівника останньої, якщо інше не передбачене її установчими документами, про делегування представників до участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (за її наявності); біографічну довідку делегованого представника; копії документів, що підтверджують легалізацію громадської структури;  інформацію про результати її діяльності протягом останніх шести місяців.

Документи приймаються щоденно в каб. № 16 міськвиконкому з 13.00 до 17.00, крім суботи та неділі, до 23 серпня (адреса: Глухів, Шевченка,6. тел. для довідок 2-50-00).
Установчі збори по створенню громадської ради відбудуться 26 серпня о 14:00 в актовій залі міськвикому.

Відповідальна особа – Балицька М.О. – начальник відділу з питань інформаційної та правоохоронної діяльності апарату міської ради та її виконавчого комітету.

 
 
 
 
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області