До відома платників плати за землю

З 01.01.2022 року на території громади введені в дію нові нормативні грошові оцінки населених пунктів міста Глухів та села Некрасове Глухівської міської ради Шосткинського району Сумської області. 
Відповідно положень Податкового кодексу України, платникам плати за землю (крім фізичних осіб) для подання щорічної податкової декларації відповідному контролюючому органу за місцезнаходженням земельної ділянки необхідно отримати витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму плати за землю щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 цього Кодексу, з розбивкою річної суми рівними частками за місяцями. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомісячних декларацій. При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
Для отримання витягу із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг за адресою: 41400, Сумська область, м.Глухів, вул.Києво-Московська, 8.
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області