НАДІЯ ВАЙЛО: "БУДЬМО ВІДПОВІДАЛЬНИМИ"

❗️ Низькі темпи вакцинації, борги за тепло, проблеми з благоустроєм – це теми сьогоднішньої апаратної наради у Глухівській міській раді.
✅ НА РІВНІ 10%
Міський голова Надія ВАЙЛО звернулась до керівників усіх структурних підрозділів, комунальних підприємств, старост з проханням активізувати роз’яснювальну роботу щодо необхідності вакцинації. На сьогоднішній день відсоток вакцинованих жителів громади наближається до 10. За минулий тиждень щеплення зроблено 492 особам. Це не дозволяє говорити про сформований колективний імунітет.
«Ми нікого не змушуємо, не застосовуємо тиску, бо це справа добровільна, але маємо бути відповідальні за створення безпечного середовища… Освітяни, медики, всі, хто контактує з людьми, мають дуже розважливо поставитись до щеплення», - наголосила вона.
✅ СПЛАТІТЬ БОРГИ!
«Попереджаємо всіх боржників: якщо не сплатять терміново борги за тепло, будемо змушені оприлюднювати прізвища. А серед них, до речі, є і працівники бюджетної сфери!», - заявив директор КП «Глухівський тепловий район» Микола КОЛОША. За його словами, загальний борг населення складає 2,5 млн грн, цих грошей катастрофічно не вистачає для закупівлі газу.
Також він довів до відома, що з понеділка, 20 вересня, почалось заповнення водою системи опалення, тому відповідальні працівники кожної установи мають бути дуже уважними.✅ А ЩО ТАМ ІЗ ЗУПИНКАМИ?
Надія Вайло вчергове попросила усіх якісно виконувати посадові обов’язки, бути активними і відповідальними. Не треба чекати вказівок і доручень – треба самим бачити проблемні місця і вчасно реагувати. «Ми тільки проінспектували в’їзні знаки у населені пункти, а що у нас із зупинками, особливо у селах? Там ціна питання – банка фарби, але з таких дрібниць складається загальне враження», - наголовила голова громади.✅ ПИТНА ВОДА
Після звіту старости сіл Баничі, Мацкове, Будища Владислава САВЕНКА і визначення ним проблеми старих водогонів як однієї із перших, міський голова дала доручення готувати програму «Питна вода». Стан водогонів критичний майже у всіх населених пунктах, тому варто до проблеми підійти комплексно. Маємо чітко розуміти: що і де ми будемо міняти, як можемо залучити кошти.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області