ВІТАННЯ МАТЕРІ-ГЕРОЇНІ

⯑⯑ Жителька Глухова Світлана МАЙБОРОДА отримала почесне звання «Мати-героїня». Вони разом з чоловіком виховали 5 дітей.
b m1
⯑ Нагрудний знак і квіти вручила у залі засідань міської ради голова громади Надія ВАЙЛО сьогодні, на апаратній нараді. Вона підкреслила, що подвиг материнства часто не дуже помітний оточуючим, це буденна праця, щоденні випробування. Багатодітна родина потребує від жінки колосальної віддачі, тому почесне звання заслужене нею. Присутні оваціями вітали землячку!
У свою чергу Світлана Майборода зізналась, що діти – то її радість і натхнення, і нема щасливіших хвилин, ніж час, коли вони збираються всі разом. І підтримка один одного дуже важлива.Несподівано вона отримала сюрприз: діти змогли передати мамі гарний торт!✅ Нагадаємо, «Мати-героїня» — державна нагорода України — почесне звання, що присвоюється Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.
b m2
Світлані Майбороді звання присвоєно ще у травні 2021 р., до Дня матері, але нагрудний знак і документи надійшли до Глухова тільки тепер.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області