ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ - ДЛЯ ГРОМАДИ

⯑ ⯑‍✈️⯑‍✈️ У Глухівській громаді уже скоро можуть з’явитись двоє поліцейських офіцерів громади. Це будуть працівники поліції з усіма передбаченими правами і обов’язками, але будуть підзвітні громаді. Пілотні проєкти вже успішно апробовані у багатьох громадах.
gl p
⯑ Наразі готується пропозиція щодо робочого місця поліцейського. Попередньо планується, що приміщення з окремим входом виділяться у Перемозі і Полошках.
За словами першого заступника міського голови Олексія ТКАЧЕНКА, це новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території ОТГ, більш тісну співпрацю з керівництвом ОТГ. Акцент робиться на попередженні правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення ПДР, правил благоустрою тощо.
gl p2
- Громада забезпечує офіцера місцем роботи, житлом. Заробітну плату, оснащення, планшет, доступ до бази даних, підтримку додатковими силами бере на себе поліція. До речі, службовий автомобіль поліцейського офіцера маркується будь-яким знаком належності саме до нашої громади. Це може бути логотип, напис. Ми бачимо перспективу у такому співробітництві, думаю, ні для кого не секрет, що кількість дільничних скорочена до мінімуму, у селах поліцейських взагалі бачать рідко, - коментує О.Ткаченко.⯑ Нагадаємо, на минулому тижні 32 громади Сумської області- в тому числі і Глухівська – урочисто підписали Меморандум про співпрацю та партнерство з Національною поліцією. Це перший крок до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Фото - з церемонії підписання Меморандуму.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області