МІЛЬЙОН НА БЛАГОУСТРІЙ

✅ З облаштуванням парковки можна вважати завершеним роботи з благоустрою території, прилеглої до Центру надання адміністративних послуг.
cnap 3
⯑⯑ Майже 1 млн грн ( якщо бути точним, то 938 тис.грн) двома траншами були виділені з міського бюджету на приведення в порядок не тільки фасаду і двох ганків приміщення, а фактично цілого скверу.
cnap 2
Так, тротуарною плиткою вимощена вхідна частина до ЦНАП і продовжений тротуар від школи мистецтв. Щоб об’єднати візуально територію, було замінено плитку біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.
Повністю поновлено асфальтове покриття з бордюрами до будівлі.
cnap 1
⯑⯑ Стоянка для автотранспорту зроблена за рахунок розширення проїжджої частини вул.Києво-Московської. Тепер на 55 метрах зможуть припаркуватись одночасно 6 машин клієнтів ЦНАПу.
⯑‍✈️ До речі, установлено відповідні дорожні знаки та виконана розмітка (сам проєкт стоянки узгоджено із Управлінням патрульної поліції Сумської області).
cnap 4
ТОВ «Велетень» оплатило дві лавочки, на яких відпочивають не тільки відвідувачі Центру, а й жителі мікрорайону.
Нагадаємо, відкриття сучасного ЦНАПу по вул.Києво-Московська,8 стало можливим у партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою». Для новоствореної Глухівської громади це стало великим плюсом у покращанні надання адмінпослуг.
⯑ А ви вже були у новому ЦНАПі? Чи відчули зміни на краще у комфорті, якості обслуговування, рівні сервісу? Ваші ⯑⯑⯑ стануть зворотнім зв’язком!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області