Протокол №11 Громадської ради при виконавчому комітеті Глухівської міської рад

Протокол №11

Громадської ради при виконавчому комітеті Глухівської міської ради.

     м. Глухів                                                  

 «12» грудня  2017 року

 Час проведення 14:00

На засіданні  присутні:

1  Троценко Володимир Андрійович – ГО «Наше місто»2  Хіро Сергій Іванович – ГФ «Глухівська осаульська сотня Казацтво Запоріжське»3 Захарченко Микола Вікторович – ЗМІ «Кур’єр + ТРК Глухів»4  Фетищенко Любов Володимирівна – Первинна профспілкова організація суб’єктів підприємницької діяльності5  Александренко Тамара Павлівна – Благодійна організація «Турбота про літніх в Україні»6  Хлонь Сергій Миколайович – ГО Ветаранів Афганістану7 Глущенко Ніна Іванівна – ГО «Організаційний комітет Конституційної Асамлеї»8  Рубан Олексій Михайлович – ГО «Глухівська спілка юристів»9 Михайленко Сергій Григорович – Парафія Дмитрія Ростовського УПЦ КП 

Відсутні:

Федченко Дмитрій Сергійович – ГО «Глухівська спілка учасників АТО»

Павловець Ілля Сергійович – ГО «Глухів без корупції»

Негреба Юрій Леонідович – ГО «Військово патріотичний рух Джура»

Понирко Олександр Констянтинович – Глухівський Громадський Дельтапланерний клуб «Авіакомпанія»     Маринченко Ігор Олексійович – ГО «За Наш Рідний Край»Чуга Сергій Миколайович – «Спілка пасічників в Сумській області»

Присутні 9 з 15 членів інститутів громадянського суспільства 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про хід виконання реформування медицини в місті Глухові

Голосуємо за порядок денний

ГОЛОСУВАЛИ:

«За» 9       «Проти» 0        «Утримався» 0

З першого питання заслухали головного лікаря ЦРЛ Горбасьова В.В.

Він доповів присутнім про хід реформування медицини в місті Глухові. В ході реформування виявлено багато недоліків як організаційного, так і фінансового планів. Самим головним є те, що постановами КМУ встановлені норми ліжко-місць --- на 10000 тис. населення , у нас повинно бути 170 місць, маємо в наявності 260 . Від кількості ліжко - місць ведеться розрахунок чисельності медичного персоналу та  оплата їх з/п. Скорочення ліжко - місць не проведено, держава ж фінансує тільки 170 – ясна річ коштів недостатньо, тому звертаємось до місцевої влади за допомогою, вона нам частково допомагає, але ж у місцевому бюджеті коштів замало. Поки що тримаємось, але з нового року проблеми загостряться, шукаємо вихід.

     Виступили: Троценко В.А. з пропозицією економії енергоресурсів, в тому числі рахунку електроенергії , яка невиправдано витрачається у об’єктах інфраструктури (гаражі) так у 2016 році витрачено 88 тис, кВт.год у 2017 - 95 тис. кВт.год.

Лазаревич К.О у своєму виступі   надала відповіді на поставлені запитання  стосовно сімейних лікарів та формування невідкладної допомоги.

Александренко Тамара Павлівна різко розкритикувала виступ Горбасьова В.В. та його поведінку по відношенню до присутніх  і  запропонувала звернутись до міського голови перевірити цільове використання гаражів ЦРЛ та витрати на утримання об’єкту.

УХВАЛИЛИ:

1.Інформацію головного лікаря ЦРЛ Горбасьова В.В. прийняти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За»  9     «Проти» 0        «Утримався» 0

2.Звернутись до міського голови з пропозицією призначити комісію по перевірці цільового використання  гаражів ЦРЛ та їх утримання.

ГОЛОСУВАЛИ:

«За»  8     «Проти» 0        «Утримався» 1

Голова Громадської ради                                       Троценко В. А.

 

Секретар                                                                    Фетищенко Л. В.

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області